Novosti

Iz medija:

Iz medija: "Možemo biti cjelogodišnja rivijera Europe", Dr. Bura za Privredni vjesnik

01
02
03
04
05
06

Detaljnije

OBJAVA ZA MEDIJE   ZDRAVSTVENI TURIZAM HRVATSKE NA KARTI GLOBALNOG VIJEĆA ZA ZDRAVSTVENI TURIZAM

OBJAVA ZA MEDIJE   ZDRAVSTVENI TURIZAM HRVATSKE NA KARTI GLOBALNOG VIJEĆA ZA ZDRAVSTVENI TURIZAM

 

 11. travnja 2018.  –  Najveća globalna organizacija za promicanje zdravstvenog turizma – Global Health Travel Council, GHTC, osnovana 2013. godine uzima Hravtsku kao ozbiljnu destinaciju zdravstvenog turizma što je potvrdila i izborom dr. Miljenka Bure, inače predsjednika Klastera zdravstvenog turizma Zagreba i dugogodišnjeg nositelja razvoja ove gospodarske grane, za potpredsjednika cijele organizacije.

Detaljnije

MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, PODUZETNIŠTVA I OBRTA - POKROVITELJ FORUMA

MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, PODUZETNIŠTVA I OBRTA - POKROVITELJ FORUMA

''Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, prepoznaje važnost razvoja zdravstvenog turizma te njegov izniman potencijal i pozitivan utjecaj na gospodarstvo Republike Hrvatske. Podupiremo sve napore koji se ulažu kako bi Republika Hrvatska što efikasnije prezentirala svoje potencijale te bila prepoznata od strane investitora na području zdravstvenog turizma.'' Martina Dalić, potpredsjednica Vlade i ministrica

Detaljnije

IZVANREDNA VIJEST! POZNAT INVESTITOR PROJEKTA

IZVANREDNA VIJEST! POZNAT INVESTITOR PROJEKTA"PAŠMAN"

Donosimo prvi veliki rezultat Investicijskog foruma zdravlja i turizma Adriatic regije, održanog u Zagrebu od 11.-13. listopada 2017., u organizaciji Medicinske Grupe! 

Detaljnije

BRUXELLES REPORT: PLATFORMA ADRIATIC HEALTH TOURISM UKLJUČEN U JAVNO SAVJETOVANJE O FONDOVIMA EU-A U PODRUČJU KOHEZIJE PRI EU KOMISIJI

BRUXELLES REPORT: PLATFORMA ADRIATIC HEALTH TOURISM UKLJUČEN U JAVNO SAVJETOVANJE O FONDOVIMA EU-A U PODRUČJU KOHEZIJE PRI EU KOMISIJI

Medicinska grupa je nakon nedavno održanih sastanaka u Bruxellesu s predstavnicima Ureda za regionalnu suradnju oformila svoj prijedlog Pletforme za razvoj Adriatic regije kao zdravstveno turističke destinacije i prijavila ga na Javno savjetovanje o fondovima EU-a u području kohezije. U tijeku je upoznavanje s Platformom zemalja regije nakon kojega će se tražiti podrška od Vada na razini država koje su dio Adriatic regije,odnosno ove Platforme.

Adriatic Health Tourism Platforma i prijedlozi koji su sadržani bit će uzeti u obzir prilikom kreiranja idućeg financijskog okvira EU odnosno industrija koje će se financirati europskim novcem.

Program obuhvaća zemlje Adriatic regije i doprinosi osiguravanju sredstava za veći broj kvalitetnih investicijskih projekata iz zdravstvenog turizma. Program će biti prezentiran na 2. AHT Invest Forumu u listopadu a više o sadržaju Programa donosimo uskoro…

Detaljnije

GRAD ZAGREB – POKROVITELJ FORUMA

GRAD ZAGREB – POKROVITELJ FORUMA

Grad domaćin AHT Invest Foruma, Zagreb kao grad medicine i medicinskog turizma i investicijsko središte regije prepoznao je vrijednost ove platforme i uključio se i podržao nas i ove godine.

Detaljnije

HRVATSKA ZAJEDNICA ŽUPANIJA – NOVI PARTNER FORUMA

HRVATSKA ZAJEDNICA ŽUPANIJA – NOVI PARTNER FORUMA

Hrvatska zajednica županija prepoznala je Forum kao mjesto na kojem će se njezini članovi i zainteresirane strane predstaviti i pronaći korisne infomacije i partnere.

Također, govorit ćemo o ulozi županija i potezima koje čelnici županija vuku da bi život svojih građana uzdigli na višu razinu i povećali zaposlenost.

Forum će predstaviti regionalne jedinice - županije koje su se okrenule investicijama u turizmu, zdravstvenom turizmu i u visokokvalitetnoj zdravstvenu infrastrukturi. Prezentacije toplica i projekata silver resorta, koncepata preventivnih zdravstvenih programa kao što su medicinski wellness mogu privući novi kapital i projekte koji su profitabilni, održivi i cjelogodišnje aktivni.

Dođite i upoznajte koja odredišta su spremna za dolazak novih projekata i ulaganja u modernu zdravstvenu i turističku inftarstrukturu od koje će prosperirati njezini građani i njihovi gosti.

Detaljnije

DR. BURA ZA BERLINSKI MAGAZIN: ''HRVATSKA JE ZEMLJA NEISKORIŠTENOG POTENCIJALA ZDRAVSTVENOG TURIZMA''

DR. BURA ZA BERLINSKI MAGAZIN: ''HRVATSKA JE ZEMLJA NEISKORIŠTENOG POTENCIJALA ZDRAVSTVENOG TURIZMA''

U novom broju najstarijeg mjesečnika u Njemačkoj, „Berlinskom magazinu“ izašao je veliki intervju prof. dr. Miljenka Bure, konzultanta i predsjednika Klastera zdravstvenog turizma Zagreba, te osnivača i inicijatora Investicijskog foruma zdravlja i turizma Adriatic regije (AHT INVEST FORUM) povodom njegovog gostovanja na konferenciji o zdravstvenom turizmu.

Među ostalim, dr. Bura je u razgovoru istaknuo važnost korištenja alata koji povezuju zdravstveno turističke usluge i potiču njihovo korištenje (u tom smislu predstavljen je Health Card), te zatim platforme Adriatichealth koja se aktivno bavi stvaranjem uvjeta za kvalitetan i zdravstveno siguran cjelogodišnji boravak turista u Hrvatskoj i Adriatic regiji, odnosno brendiranje destinacije kao poželjne za boravak gostiju, posebno senior generacije te ulaganja u zdravstvene i i zdravstveno-turističke sadržaje.

 

Detaljnije

Partneri

 • Global Health Travel Council
 • Njemačka asocijacija medicinskog wellnessa
 • Klaster Zagreb
 • CROAMPRO
 • EuroEvents
 • Croatia Airlines
 • Udruženje banja Srbije

  Pokrovitelji

  • Ministarstvo turizma RH
  • Hrvatska zajednica županija
  • Grad Zagreb
  • MINISTARSTVO GOSPODARSTVA PODUZETNIŠTVA I OBRTA
  • Ministarstvo zdravstva

   Pokroviteljstvo predsjednice

   • Predsjednica

    Pokroviteljstvo predsjednice Republike Hrvatske

    Drago mi je što ste s namjerom osnaživanja hrvatskog gospodarstva odlučili prirediti poslovni događaj posvećen sinergiji zdravlja i turizma. Stoga i ove godine sa zadovoljstvom prihvaćam pokroviteljstvo nad navedenim skupom, uvjerenja da će uspjeti okupiti kompetentne dionike iz industrije turizma i zdravstva u najširem smislu, s ciljem jačanja položaja Hrvatske i hrvatskog Jadrana kao poželjnog cjelogodišnjeg odredišta."

    KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ, PREDSJEDNICA REPUBLIKE HRVATSKE

    Sponzori

    • Health Card

     Srebrni sponzor

     Cijena kotizacije

     do 31.05.2018. od 1.06.2018. do 31.8.2018. od 01.9.2018. nadalje
     250,00 € 350,00 € 450,00 €

     Kotizacija uključuje:

     • Pristup svim sadržajima u 3 dana trajanja Foruma
     • Prisustvovanje panel diskusijama u plenarnoj dvorani, satelitskim simpozijima izvan dvorane, predavanima, prezentacijama projekata, izložbenom dijelu
     • B2B networking
     • Sponzorsku torbu
     • Ručak oba dana
     • Kava i snack u pauzama

     Za kupovinu ulaznica i registraciju, kontaktirajte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

     Medicinska Mreža d.o.o. službena je agencija Foruma.

     Uplata kotizacije vrši se na račun Medicinske mreže d.o.o. otvoren kod Erste&Steiermärkische banke:

     Plaćanje je moguće izvršiti transferom na račun i kreditnim karticama.

     Cijena kotizacije uključuje prisustvovanje svim sadržajima Foruma.

     U cijenu kotizacije je uključen PDV.

     Kunske uplate: Erste&Steiermärkische Bank d.d., Ivana Lučića 2, 10000 Zagreb,
     IBAN: HR7224020061100633094
     Devizne uplate: Erste&Steiermärkische Bank d.d., Ivana Lučića 2, 10000 Zagreb,
     IBAN: HR7224020061100633094
     Swift - BIC ESBCHR22

     SAŽETAK CJENIKA SPONZORSATVA I NASTUPA

     GLAVNI 25.000,00 €
     ZLATNI 20.000,00 €
     SREBRNI 15.000,00 €
     BRONČANI 10.000,00 €
     SPONZOR 5.000,00 €
     POKROVITELJ PANELA 4.000,00 €
     SPONZORSKE TORBE 6.000,00 €
     KOKTEL DOBRODOŠLICE 1.500,00 €
     PLENARNA PREZENTACIJA 8.000,00 €
     SATELITSKI SIMPOZIJ 6.000,00 €
     ON-LINE CATALOGUE - PROJEKATA 3.000,00 €

     Kotizacije

     do 31.05.2018. od 01.06.2018. do 31.08.2018. od 01.09.2018. nadalje
     250,00 € 350,00 € 450,00 €