Za sve programske sadržaje je osigurano simultano prevođenje s hrvatskog na engleski i obrnuto.

OBJAVA ZA MEDIJE: BIVŠI KONGRESMEN I BIVŠI SENATOR RICK SANTORUM DOLAZI NA 2. INVESTICIJSKI FORUM ZDRAVLJA I TURIZMA ADRIATIC REGIJE U POTRAZI ZA INVESTICIJAMA

 NAKON PROŠLOGODIŠNJEG FORUMA, U HRVATSKU DOLAZI INVESTICIJA VRIJEDNA VIŠE OD 500 MILIJUNA EURA

Zagreb, 10. rujna 2018. – Među brojnim pripadnicima poslovne i investitorske zajednice, koji su najavili svoj dolazak na ovogodišnji Investicijski forum zdravlja i turizma u Zagrebu, posebno se ističe političko-poslovno lice, bivši američki kongresmen i čovjek koji je bio u tijesnoj utrci za republikanskog predsjedničkog kandidata 2012. godine,  g. Rick Santorum. Santorum je visoko pozicionirani Republikanac blizak administraciji sadašnjeg američkog predsjednika Donalda Trumpa. Njegovu javnu poziciju i utjecaj treba sagledati i kroz ulogu političkog komentatora američkog CNN-a te kroz njegovo zanimanje za biznis, što je i razlog njegovog dolaska na ovogodišnji Forum.

 

Drugi po redu Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije održava se od 10. do 12. listopada 2018. u zagrebačkom hotelu The Westin i ponovno okuplja svjetski priznate stručnjake i poduzetnike s ciljem razmatranja iskorištavanja iznimnog zdravstveno-turističkog potencijala Adriatic regije, kako bi postala cjelogodišnje poželjna destinacija. 

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog prvog izdanja Foruma koje je urodilo spajanjem investicijskog projekta „Pašman Rivijera“ s američkim investitorom Jeffom Blackardom, ovogodišnji Forum pobudio je zanimanje nekoliko poslovno-investitorskih grupacija iz različitih zemalja svijeta, koje su najavile svoj dolazak u Zagreb u potrazi za novim investicijama.

Nadalje, Jeff Blackard, vlasnik developerske američke tvrtke Blackard Global, čija je nedavna ponuda za realizaciju turističkog razvojnog projekta „Pašman Rivijera“ od 500 milijuna eura ocijenjena prihvatljivom, zadovoljivši iznimno visoke kriterije za samog ponuđača, potvrdio je dolazak i aktivno učešće kroz prezentaciju na Forumu s kojom će predstaviti svoje daljnje poslovne planove i viđenje razvoja Adriatic regije.

„Prošlogodišnji Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije kroz niz je projekata odredio smjer uvođenja inovativnih proizvoda poput medicinskog wellnessa u hotele, stvaranja neophodne infrastrukture za cjelogodišnju destinaciju za silver generaciju te izgradnje dodatne zdravstvene infrastrukture. Ovogodišnji će Forum ponuditi nove projekte i nove zdravstveno-turističke destinacije. Interes i dolazak ovakvih ulagača znači da smo uspjeli u našoj namjeri.“ – izjavio je dr. Miljenko Bura, nosioc ideje Investicijskog foruma zdravlja i turizma Adriatic regije i konzultant Medicinske Grupe d.o.o.

„Pašman Rivijera, projekt koji je prezentiran prošle godine na Forumu, zaživjet će i omogućiti investiciju od 500 milijuna eura, što će ujedno predstavljati i najveću investiciju u Hrvatskoj. Prezentacijom i realizacijom sadašnjih i budućih projekata, cilj nam je Hrvatsku i cijelu Adriatic regiju učiniti poželjnom destinacijom, ne samo u tradicionalno atraktivnim ljetnim mjesecima, već i cijele godine, a poticanje investicija u zdravstveno-turističku infrastrukturu pozitivno će djelovati na rast i razvoj gospodarstva u cjelini.“ – naglašava dr. Miljenko Bura.

Detaljan program Foruma može se pronaći na: http://www.adriatichealth.com/program.html

 

Cijena kotizacije

do 31.05.2019. od 1.06.2019. do 19.10.2019. na registracijskom desku 20.10.2019.
250,00 € 350,00 € 450,00 €

Kotizacija uključuje:

 • Pristup svim sadržajima u 3 dana trajanja Foruma
 • Prisustvovanje panel diskusijama u plenarnoj dvorani, satelitskim simpozijima izvan dvorane, predavanima, prezentacijama projekata, izložbenom dijelu
 • B2B networking
 • Sponzorsku torbu
 • Ručak oba dana
 • Kava i snack u pauzama

Za kupovinu ulaznica i registraciju, kontaktirajte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Medicinska Mreža d.o.o. službena je agencija Foruma.

Uplata kotizacije vrši se na račun Medicinske mreže d.o.o. otvoren kod Erste&Steiermärkische banke:

Plaćanje je moguće izvršiti transferom na račun i kreditnim karticama.

Cijena kotizacije uključuje prisustvovanje svim sadržajima Foruma.

U cijenu kotizacije je uključen PDV.

Kunske uplate: Erste&Steiermärkische Bank d.d., Ivana Lučića 2, 10000 Zagreb,
IBAN: HR7224020061100633094
Devizne uplate: Erste&Steiermärkische Bank d.d., Ivana Lučića 2, 10000 Zagreb,
IBAN: HR7224020061100633094
Swift - BIC ESBCHR22

Partneri

 • Global Health Travel Council
 • Njemačka asocijacija medicinskog wellnessa
 • Klaster Zagreb
 • CROAMPRO
 • Slovenian spas
 • Udruženje banja Srbije
 • INVEST IN CROATIA

  Tehnološki partner

  Pokroviteljstvo predsjednice

  • Predsjednica

   Pokroviteljstvo predsjednice Republike Hrvatske

   “Drago mi je što ste s namjerom osnaživanja hrvatskog gospodarstva odlučili prirediti poslovni događaj posvećen sinergiji zdravlja i turizma. Stoga i ove godine sa zadovoljstvom prihvaćam pokroviteljstvo nad navedenim skupom, uvjerenja da će uspjeti okupiti kompetentne dionike iz industrije turizma i zdravstva u najširem smislu, s ciljem jačanja položaja Hrvatske i hrvatskog Jadrana kao poželjnog cjelogodišnjeg turističkog odredišta. Uz iskrene želje za uspjehom u pripremi i održavanju najavljenog događaja”

   KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ, PREDSJEDNICA REPUBLIKE HRVATSKE

   Medijski pokrovitelji

   • Medix

    Pokrovitelj panela

    Pokrovitelji

    • Ministarstvo turizma RH
    • MINISTARSTVO GOSPODARSTVA PODUZETNIŠTVA I OBRTA
    • Grad Zagreb
    • Ministarstvo zdravstva
    • Ured Predsjednice RH

     Sponzori

     • Health Card

      Srebrni sponzor

      SAŽETAK CJENIKA SPONZORSATVA I NASTUPA

      GLAVNI cijena na upit
      ZLATNI cijena na upit
      SREBRNI cijena na upit
      BRONČANI 10.000,00 €
      SPONZOR 5.000,00 €
      POKROVITELJ PANELA 4.000,00 €
      SPONZORSKE TORBE 6.000,00 €
      KOKTEL DOBRODOŠLICE 1.500,00 €
      PLENARNA PREZENTACIJA 8.000,00 €
      SATELITSKI SIMPOZIJ 6.000,00 €
      ON-LINE CATALOGUE - PROJEKATA 3.000,00 €

      Kotizacije

      do 31.05.2019. od 01.06.2019. do 10.10.2019. na registracijskom desku 11.10.2019.
      250,00 € 350,00 € 450,00 €